Reese Witherspoon kondigt scheiding aan na 11 jaar huwelijk

Reese Witherspoon kondigt scheiding aan na 11 jaar huwelijk Reese Witherspoon, 47, en haar man Jim Toth, 52, hebben beiden de beslissing aanvaard om hun huwelijk te beëindigen en kondigden vrijdag in een gezamenlijke verklaring aan dat ze ondanks de moeilijke beslissing nog steeds van elkaar houden. Toch zijn we tot een tevreden besluit gekomen.

“We hebben het moeilijke besluit genomen om te gaan scheiden”

Dit nieuws kwam een ​​paar dagen geleden waarin ze op het punt stonden hun 12e huwelijksverjaardag te vieren. “We hebben een nieuwtje om persoonlijk met u te delen”, begint de verklaring. “We hebben de moeilijke beslissing genomen om uit elkaar te gaan. We hebben genoten van onze jaren samen en we zullen het leven blijven leiden met de grootst mogelijke liefde en respect voor elkaar en verder gaan met alles wat we samen hebben opgebouwd.”

‘Ook wij hebben besloten om van ons eigen verstand te scheiden’

Ze zeggen allebei dat het beter is als we zoveel mogelijk uit elkaar blijven. “Op dit moment is onze grootste prioriteit onze zoon en ons gezin. Deze dingen zijn nooit gemakkelijk en ze zijn heel persoonlijk. Dus als je
We zouden het zeer op prijs stellen als u de privacy zou willen respecteren.” Rust, verder zeggen we niets

 

Leave a Comment

x